(ВІДЕО) До прикордонників на Сумщині завітали учасники туру #6992кмДержавногоКордону

НАЗАД
05 липня 2023 18:08

До прикордонників та військовослужбовців інших складових Сил оборони України, які виконують бойові завдання на Сумщині, в рамках туру #6992кмДержавногоКордону, завітали артисти Анна Добриднєва, Тоня Матвієнко, Злата Огнєвіч та гумористичний дует Петро Бампер і Сус. Декілька концертів пройшли в різних куточках Сумщини.

Представляючи артистів, відомий волонтер і меценат Юрій Тира зазначив: «Тур #6992кмДержавногоКордону існує вже чотири роки. Але артисти, які з нами їздять, беруть участь у концертах починаючи з 2014 року. Це справжні артисти, які з повагою і вдячністю використовують кожну можливість приїхати до вас, до справжніх, до прикордонників. Ми вам вдячні за те, що ви є і що в нашої країни є державний кордон. Завжди, коли ми виїжджаємо з країни і коли повертаємося, ми бачимо вас, справжніх – ПЕРШИХ, З ЧЕСТЮ!».

«Доброго вечора шановні прикордонники! Для мене велика честь, велике щастя бути тут сьогодні, і стоячи на цій сцені, подивитися вам в очі, і сказати вам дякую за вашу мужність, сміливість, незламність, за те, що бороните всіх нас вдень і вночі, всю Україну і всю нашу націю. Дякую! Низький уклін вам!», – з таких слів розпочала свій виступ Анна Добриднєва.

«Я так рада, що ми зустрілися! Ми приїхали вас підтримати, адже ми є українці, ми один одного підтримуємо. Ми хочемо, щоб ви в цю годину не думали про війну і щоб ми нашими піснями вас радували, доводили вас до сліз радості, до усмішки. Хлопцям – подяка! Дівчатам – терпіння! Слава Україні», - зазначила під час свого виступу Тоня Матвієнко.

Звертаючись до захисників кордону, Злата Огнєвіч зазначила: «Ми, власне, сьогодні тут для того, щоб підняти вам настрій, розрядити вас, надихнути, трішки переключити від тієї військової рутини. Низький вам уклін. Величезна честь сьогодні тут співати для вас – для хлопців, дівчат, для славних українців!»

Артисти подарували прикордонникам справжній запал енергії, позитиву та чудового настрою. Окремим, нестримним позитивом зарядили слухачів учасники гумористичного гурту Петро Бампер і Сус, виступ яких супроводжувався оплесками та сплеском шаленої енергетики. Захисники кордону у свою чергу дарували виконавцям щирі оплески та радість.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси